12 јули 2011 година

Објавено | 0 Коментари

Откако Google Панда, Панда космичкиот место

Откако Google Панда, Панда космичкиот место

Вие Tube е 3 милијарди пати дневно, што е еквивалентно на 8 години видеа се "повлече" секој ден. Но, YouTube е исто така на Google. Google, кој во прилог на се пребарувач, со текот на годините стана услуга платформа која се претвора постепено да се униформа графиконот. Оттука ...

Прочитај повеќе
Јули 11, 2011

Објавено | 0 Коментари

Скопје: број 2 во САД

Скопје: број 2 во САД

Скопје продолжува со својата динамика и станува број два социјални мрежи во САД: со 33.900.000 посетители во јуни 2011 година, против 33,5 за MySpace, мрежата за про покажува зголемување од над 60% година според comScore. Зголемување која не е поврзана со неодамнешните ИПО, со видливост и поддршка ...

Прочитај повеќе
Јули 11, 2011

Објавено | 0 Коментари

Фејсбук видео?

Фејсбук видео?

Фејсбук е решена да се спротивстави на новите на Google социјална мрежа ...

Јули 11, 2011

Објавено | 0 Коментари

Google: Збогум реално временска

Google: Збогум реално временска

Крајот на реално време за Google! Во 2009 година, компанијата потпиша ...

Јули 11, 2011

Објавено | 0 Коментари

Internet.fr или emploi.fr? Тоа е ...

Internet.fr или emploi.fr? Можно е!

На 1 јули, со новиот закон за информираoе стапи во сила ...

Октомври 5, 2010

Објавено | 0 Коментари

На екраните на иднината гледа од ТАТ

Les écrans du futur vu par TAT

На екраните на иднината сте тука! Конечно, ТАТ, шведскиот дизајн ...

Септември 12, 2010

Објавено | 0 Коментари

Фејсбук започна "Geni ...

Фејсбук започна "Genius" за Како

Фејсбук го најави лансирањето на новата апликација ...

Септември 12, 2010

Објавено | 1 Коментар

Пребарување во реално време ефект на п ...

Во реално време пребарување, каприз или вистински инструмент?

Со пуштањето на Google Инстант, за пребарување гигант Google е во можност да разговарате со него ...

2 3 4 5 10 20 »» Страна 1 од 24 1 2 3 4 5 10 20 ... »»