12 korrik 2011

Postuar | 0 Comment

Pas Google Panda, Panda vendi kozmik

Pas Google Panda, Panda vendi kozmik

You Tube është 3 miliard shikime ditore, ekuivalente e 8 vjet e videos janë "thithur" çdo ditë. YouTube, por është edhe Google. Google, e cila përveç të qënit një motor kërkimi, gjatë viteve të bëhet një platformë shërbim i cili kthehet gradualisht në një grafik uniforme. Prandaj ...

Lexo më shumë
11 korrik 2011

Postuar | 0 Comment

LinkedIn: nr 2 në Shtetet e Bashkuara të Amerikës

LinkedIn: nr 2 në Shtetet e Bashkuara të Amerikës

LinkedIn vazhdon vrullin e saj dhe të bëhet numri dy rrjetet sociale në Shtetet e Bashkuara: me 33.900.000 vizitorëve në qershor 2011, kundër 33,5 për MySpace, rrjeti për pro tregon një rritje prej mbi 60% vit sipas comScore. Një rritje e cila nuk është e palidhur me IPO e tij të fundit, duke sjellë shikimit dhe mbështetje ...

Lexo më shumë
11 korrik 2011

Postuar | 0 Comment

Video facebook?

Video facebook?

Facebook është i vendosur për të kundërshtuar re rrjet social Google ...

11 korrik 2011

Postuar | 0 Comment

Google: Mirupafshim Koha Reale

Google: Mirupafshim Koha Reale

Fundi i Real-Time për Google! Në vitin 2009, kompania ka nënshkruar një ...

11 korrik 2011

Postuar | 0 Comment

Internet.fr apo emploi.fr? Kjo e ...

Internet.fr apo emploi.fr? Është e mundur!

Më 1 korrik, një ligj i ri informacioni hyri në fuqi ...

5 tetor 2010

Postuar | 0 Comment

Ekranet e së ardhmes shihen nga TAT

Les écrans du futur vu par TAT

Ekranet e së ardhmes janë këtu! Së fundi, TAT, dizajn suedez ...

12 shtator 2010

Postuar | 0 Comment

Facebook nis "Geni ...

Facebook nis "Genius" për Like

Facebook ka njoftuar nisjen e një aplikim të ri ...

12 shtator 2010

Postuar | 1 Koment

Kërko efekt në kohë reale të mo ...

Kohë reale search, trill apo një mjet i vërtetë?

Me lirimin e Google Instant, gjiganti i kërkimit Google ka qenë në gjendje për të biseduar me atë ...

2 3 4 5 10 20 »» Faqja 1 nga 24 1 2 3 4 5 10 20 ... »»